Frekvenčný menič na čerpadlo alebo prevodovka na mlynček na mäso – u nás všetko pod jednou strechou

frekvenčne menice

Spoločnosť VYBO Electric je dlhoročným partnerom mnohých podnikateľov a v našej ponuke nájdete široký sortiment frekvenčných meničov, elektromotory a elektrické prevodovky s využitím v mnohých priemyselných odvetviach. Našou snahou je dodávať na trh kvalitné výrobky za dostupné ceny a podpora podnikania na Slovensku. Aj preto ponúkame našim zákazníkom aj niečo navyše.

TIP: Súčasťou predaja našich produktov je vždy ja doprava spojená s určitými nákladmi. Zabalenie a preprava tovaru je súčasťou predajného procesu a v praxi sa často stáva, že náklady za tovar sa týmto výrazne navyšujú. Našim zákazníkom preto ponúkame, že o tieto náklady vzniknuté na poštovnom (preprave) sa s nimi podelíme. Významnú časť tejto sumy hradí vždy naša spoločnosť.

Ďalším benefitom, ktorý ponúkame je balné, ktoré plne hradíme my. Elektromotory, elektroprevodovky a frekvenčné meniče vždy musia cestovať do cieľa určenia riadne a bezpečne zabalené v špeciálnych baleniach. Spoločnosť VYBO Electric podporuje podnikateľov aj tým, že tieto náklady na balnom našim zákazníkom neúčtujeme.

Frekvenčné meniče na čerpadlá

Záujemcom, ktorí pracujú s rezacími strojmi, frézami, odstredivými strojmi, elektrickými prevodovkami, vzduchotechnikou alebo pri svojej práci využívajú čerpadlá, zariadenia na potápanie a iné zariadenia ponúkame kvalitné frekvenčné meniče na čerpadlá rozdelené do dvoch sérií – frekvenčné meniče X550 IP65 na 230V a frekvenčné meniče X550 IP65 na 400V. V prípade záujmu si môžete v oboch radách vyberať z viacerých typov frekvenčných meničov podľa toho, na čo ho potrebujete využívať. Ak si nie ste istí, ktoré zariadenie je ideálnym riešení pre vaše podnikanie, radi vám s výberom poradíme.

Frekvenčný menič na čerpadlo

Prevodovky na mlynčeky na mäso

Kvalitný mlynček na mäso sa v praxi neobíde bez kvalitnej prevodovky. V našom produktovom portfóliu ponúkame záujemcom komplety, ktoré štandardne pozostávajú z elektromotora a prevodovky na mlynček na mäso, pričom montáž týchto sérií ponúkame zákazníkom zdarma. Vyberať si pritom môžete z viacerých alternatív s rôznymi parametrami. V prípade, že potrebujete poradiť, neváhajte a obráťte sa na nás, naši pracovníci vám vždy radi odporučia to najvhodnejšie riešenie pre vašu prevádzku. Všetky elektromotory a prevodovky zároveň držíme skladom a odosielame vám ich hneď po ich objednaní. Zvolené komplet, ktorý vám zdarma zmontujeme, tak dokážeme doručiť do cieľa určenia už do 24 hodín od zadania objednávky.

Ku kompletom pre mlynčeky na mäso ponúkame aj voliteľné príslušenstvo. A to hriadele alebo frekvenčné meniče, ktoré poskytujú ešte lepšie kontrolu nad otáčkami elektromotora na vašom zariadení. K inštalácii a výberu jednotlivých kompletov či doplnkových komponentov vám vždy radi poskytneme príslušné odborné poradenstvo.

Komplety pre pohony

Ďakujeme vám za prejavený záujem a tešíme sa na spoluprácu s vami!

You Might Also Like