Kvalitné frekvenčné meniče pre vaše podnikanie

frekvencne menice

Frekvenčný menič je zariadenie, ktoré slúži k premene elektrického prúdu s určitou frekvenciou na elektrický prúd s inou frekvenciou. K používaniu frekvenčného meniča v praxi pristupujeme napríklad v prípade, keď potrebujeme regulovať otáčky asynchrónneho motora, ako aj v mnohých ďalších situáciách.

Frekvenčné meniče majú svoje stabilné miesto v mnohých priemyselných odvetviach. Využívajú sa napríklad spolu s čerpadlami alebo elektrickými prevodovkami, odstredivými strojmi, frézami, strojmi na potápanie, rezacími mechanizmami, vzduchotechnikou. Ďalej pri výrobe v textilnom, potravinárskom alebo chemickom priemysle, pri výrobe káblov, v drevospracujúcom a polygrafickom priemysle, v ťažkom a ľahkom strojárstve, stavebníctve, energetike, leteckom priemysle a mnohých ďalších priemyselných sektoroch.

Frekvenčné meniče máme skladom

Našou snahou je dodávať na trh produkty, ktoré spĺňajú atribúty vysokej kvality, kompatibility. Taktiež Spoľahlivej prevádzky a pohybujú sa dostupných cenových reláciách. Naša spoločnosť sa zameriava najmä na oblasť maloobchodu, kde sme si počas niekoľkoročnej pôsobnosti vybudovali vzájomné vzťahy s mnohými partnerskými organizáciami na strane dodávateľov aj zákazníkov.

Tešíme sa, že prostredníctvom našich produktov sme sa aj my mohli stať súčasťou podnikateľskej cesty mnohých šikovných ľudí. Vieme, že rýchlosť je v súčasnej dobe často jedným z dôležitých faktorov v podnikaní a preto je náš tovar vždy na sklade a odosielame vám ho ihneď po objednaní.

Aktuálna ponuka

V našom súčasnom produktovom portfóliu nájdete štyri základné série frekvenčných meničov, A to frekvenčné meniče STANDARD A550, frekvenčné meniče VECTOR V800, frekvenčné meniče VECTOR V810, frekvenčné meniče pre čerpadlá X550 IP65. Každá z uvedených sérií má svoje vlastné špecifiká a charakteristiky. Vďaka tomu predstavuje ideálne riešenie pre prevádzky vo viacerých priemyselných odvetviach.

Frekvenčný menič 0,4kW, A550-2S0004

Máme dlhoročné profesionálne skúsenosti a know-how v oblasti predaja frekvenčných meničov. V prípade potreby vám radi poradíme optimálne zariadenia pre vašu podnikateľskú činnosť. Ak máte akýchkoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom kontaktov uvedených na našej webovej stránke. Frekvenčný menič Vám pripravíme na mieru.

Ďakujeme vám za prejavenú dôveru a tešíme sa na spoluprácu s vami!

You Might Also Like