Distribuce frekvenčních měničů do každého koutu Evropy

vybo electric doprava

V našem aktuálním produktovém portfoliu najdete frekvenční měniče s výkonem od 22 kW do 2000 kW. V největším skladu ve Střední Evropě máme pro zájemce k dispozici více než tisíc kusů různých druhů frekvenčních měničů. Ti dodáváme do jakékoli evropské země ve lhůtě tří dnů.

Skvělé ceny měničů frekvence

Společnost VYBO Electric pokračuje v tradiční výrobě kvalitních frekvenčních měničů, o které je zájem v mnoha evropských zemích. S ohledem na vysokou poptávku po frekvenčních měničích jsme zkrátili dodací lhůty na minimum a objednaný výrobek máte u sebe do 3 dnů od jeho objednání bez ohledu na to, ve kterém evropském státě se nacházíte. Kvalitní frekvenční měniče s dlouhodobou tradicí u nás vždy koupíte i za výbornou cenu.

Široká nabídka frekvenčních měničů

V nabídce máme standardní a dynamické aplikace s různými výkony. U nás najdete i frekvenční měniče vhodné do náročných interiérových a exteriérových podmínek, které jsou vysoce odolné vůči prachu i vodě. V případě zájmu o zařízení do těžkého průmyslu, doporučujeme sérii frekvenčních měničů s výkonem 1000 V až 6000 V, které využívají nejnovější poznatky a technologie. Jsou ideální pro využití v těžkém průmyslu a všechna tato zařízení prošly i náročnými testy ve vysoké nadmořské výšce.

Frekvenčné meniče VECTOR V560

A co mluvíme o ceně a kvalitě?

Všechny nabízené frekvenční měniče se vyznačují výborným poměrem ceny a kvality. Své využití si najdou u čerpadel, vzduchotechnice, v textilním, potravinářském a strojírenském průmyslu, přičemž je lze použít při práci s bruskami, výrobě keramiky, frézování a různých řezacích strojích, jakož i ve výše zmíněném těžkém průmyslu. 

Pokud vás zajímá cena frekvenčních měničů, rádi vám připravíme cenovou nabídku na vybrané zboží. V případě jakýchkoliv dotazů vám vše vysvětlíme a doporučíme vám optimální řešení pro vaši provoz a činnosti. 

Navštivte naše webové stránky a podívejte se náš rozličný sortiment za skvělé ceny již dnes: https://vyboelectric.cz/obchod/ 


Zdroj: https://vyboelectric.cz/, https://pixabay.com/

You Might Also Like