Kedy používame elektromotor s brzdou? Ponúkame okamžitú dodávku

priemysel

U nás nájdete širokú ponuku vysoko kvalitných a spoľahlivých elektromotorov s brzdou. Všetky  elektromotory máme skladom a záujemcom garantujem okamžitú expedíciu vybraných inštalácií. Okrem kvalitných výrobkov ponúkame prostredníctvom bezplatného poradenstva aj naše dlhoročné  skúsenosti a profesionálne know-how. Pomôžeme vám vybrať elektromotor, ktorý najlepšie vyhovuje vašim požiadavkám a cieľom vášho podnikania.

Čo máme v ponuke?

V aktuálnom produktovom portfóliu máme elektromotory s brzdou so štyrmi základnými výkonnostnými stupňami, pričom v ponuke je k dispozícii viacero modelov s rôznymi funkčnými parametrami. Do pozornosti dávame záujemcom napríklad elektromotor s brzdou s výkonom 2 800 otáčok za minútu, pričom všetky tieto zariadenia spĺňajú požiadavky normy IEC. Sú to trojfázové elektromotory vyrobené z hliníkovej zliatiny, ktoré sa môžu pochváliť rýchlym brzdením a skvelým výkonom pri zachovaní minimálnej hlučnosti a vibrácií.

Elektromotor s brzdou

Kedy sa v praxi pozeráme po elektromotore s brzdou?

Elektromotor s brzdou hľadáme najmä v prípadoch, kedy potrebujeme do našej prevádzky alebo na plánované podnikateľské účely zariadenie vyžadujúc opakovaný chod a/alebo časté brzdenie. V praxi sa elektromotory s brzdou uplatnia napríklad v baliarenskom alebo tlačiarenskom priemysle, ako aj v potravinárskom sektore. V ponuke máme štandardné päťkové, prírubové alebo päťkovo-prírubové prístroje. Integrálnou súčasťou každého elektromotora s brzdou je aj manuálne ovládanie brzdy.

Tlačiarensky priemysel
Zdroj: pixabay.com

V prípade, že neviete, ktorý z elektromotorov by bol ideálnym riešením pre vašu prevádzku, neváhajte a kontaktujte nás. Radi vám poradíme. Viac na

Ďakujem vám za prejavenú dôveru a teším sa na spoluprácu s vami!


Zdroj: https://elektromotory-prevodovky.sk/, https://pixabay.com/

You Might Also Like