Finger food by nemalo chýbať na žiadnej udalosti

jednorazovy riad na finger food

Možno ste sa už stretli s termínom „finger food“ a ak nie, tak u nás ste na správnom mieste. Pojmom „finger food“ sa označujú pokrmy, ktoré doslova môžeme jesť rukou. Sú to rôzne jednohubky a drobné menšie jedlá, ktoré sú ideálne na rauty, do bufetov, na rôzne firemné aj súkromné oslavy, stretnutia, worshopy a iné podujatia, kde sa pohybujú ľudia po dlhšiu dobu a pri práci či zábave si môžu medzitým spestriť svoje chvíle dobrým a pekne naservírovaným jedlom. Pri servírovaní môžete použiť náš jednorazový riad, ktoré perfektne dopĺňa pestrofarebné jedlá „finger food“ a zároveň je šetrný k životnému prostrediu, pretože je vyrobený z dreva.

Zvezte sa s na vlnách „finger food“

V našej ponuke nájdete servírovací jednorazový riad na finger food, ktorý je ideálny na servírovanie tohto typu jedál. Veľmi obľúbeným artiklom je loďka, ktorá umožňuje naloženie viacerých jednohubiek alebo iných menších pokrmov, pričom jedlo si môžu hostia alebo návštevníci zobrať zo sebou aj ďalej od bufetových stolov a v pokoji si ho tam skonzumovať pri príjemnej konverzácii. Finger food drevená loďka má na jednej strane šikovné uchopenie, pričom v jednej ruke si držíte misku a druhou si do nej nakladáte obľúbené pochúťky.

finger food drevena lodicka
Finger food drevené lodičky

„Finger food„ nie je len záležitosťou food festivalov

 S „finger food“ sa často stretávame na rôznych food festivaloch, hudobných podujatiach, koncertoch či pracovných worshopoch. Tieto porkmy však nie sú žiadnou výnimkou ani v reštauráciách, na rautoch, v divadlách a pri mnohých ďalších udalostiach a príležitostiach. Výhodou jednorazového riadu určeného na servírovanie finger food je jeho prispôsobená veľkosť, ktorá je ideálna na nakladanie menších porcii a pokrmov. V našej ponuke máte k dispozícii misky a poháriky rôznych tvarov a veľkostí, ktoré sú vyrobené moderných dizajnových prevedeniach.

Originálna ponuka jednorázového riadu na servírovanie finger food jedál

Kreativite sa hranice nekladú ani v príprave „finger food“ jedál, v kombinácii chutí či princípoch servírovania. Inšpirujte sa fantáziou a vytvorte si lákavé jednohubky a rôzne iné dobroty pre vašu návštevu, zákazníkov, kolegov, klientov či návštevníkov. K múdremu slovu, príjemnej hudbe, kreatívnej tvorbe aj užitočnej práci neodmysliteľne lahodné a chutné jedlo.

Ďakujeme vám, že nakupujete v našom eshope a tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu!


Zdroj: markbal.sk, pixabay.com

Summary
Jednorázovy riad na finger food
Article Name
Jednorázovy riad na finger food
Description
S „finger food“ sa často stretávame na rôznych food festivaloch, hudobných podujatiach, koncertoch či pracovných worshopoch.
Author
Publisher Name
projectzwei.net
Publisher Logo

You Might Also Like