Betónové striešky ako dizajnové a ochranné doplnky

vystavba plotov

Betónové ploty sú obľúbeným stavebným artiklom z viacerých dôvodov. Majiteľom stavieb poskytujú dostatok súkromia a účinnú ochranu pred neoprávneným vstupom. Stavba betónového plotu je jednoduchá a v súčasnosti sú pre záujemcov dostupné tvárnice rôznych tvarov, farieb, rozmerov aj vzorov. K dokonalému betónovému plotu však neodmysliteľne patrí aj betónová strieška, pričom tento detail v praxi vôbec nie je zanedbateľný.

Betónové striešky efektívne chránia váš plot

Betónové striešky sa využívajú na zakrytie plotov, ktoré chránia pred zatekaním vody. Rovnako dôležitou funkciou týchto prvkov je dotváranie celkového estetického vzhľadu muriva. Betónové ploty sa všeobecne vyznačujú dlhou životnosťou, pričom si nevyžadujú žiadnu špeciálnu údržbu. Pre docielenie želaného stavebného výsledku je dôležitý každý detail a použité materiály musia spĺňať funkčné aj vizuálne parametre. Betónové striešky patria k významným dizajnovým kúskom, pomocou ktorých vytvoríte aj z betónového plotu zaujímavý dizajnový prvok.

Nenechajte si újsť: Hliníkové ploty nie sú iba prestížnym architektonickým prvkom, aké sú ich ďalšie výhody?

betonova strieska
Betónová strieška múriková – LIGHT

Viacero funkcií pod jednou strechou

Betónové striešky už vo svojom názve prezrádzajú, že v sebe kumulujú viacero dôležitých funkcií. Ich hlavnou úlohou je ochrana vrchnej časti betónového plota pred dažďovou vodou, zatekaním a ostatnými poveternostnými vplyvmi. Rovné betónové striešky však môžu poskytovať vhodnú plochu pre umiestnenie zelene, a iných domových dekorácií. Aj z takého materiálu, akým je betón, tak dokážeme vytvoriť unikátne umelecké dielo s netradičnými zdobeniami a kreatívnymi prvkami.

ploty s betonovou strieskou
Ploty s betónovou strieškou

Pri výbere betónovej striešky sa nemusíte obmedzovať rigidnými predstavami o dizajne betónového plotu. Nechajte vašu fantáziu pracovať na plné obrátky a vytvorte si pri vašej nehnuteľnosti originálne betónové oplotenie s modernou strieškou. V našej ponuke nájdete betónové striešky vo viacerých farebných prevedeniach aj tvaroch, ktoré ideálne sadnú na zvolený typ betónové plotu.


Zdroj: stavebniny-stavplot.sk

Summary
Betónové striešky na plot
Article Name
Betónové striešky na plot
Description
Betónové striešky sa využívajú na zakrytie plotov, ktoré chránia pred zatekaním vody. Rovnako dôležitou funkciou týchto prvkov je dotváranie celkového estetického vzhľadu muriva.
Author
Publisher Name
projectzwei.net
Publisher Logo

You Might Also Like