Garážové brány s rozmermi podľa vášho priania

dom s garazou

Zmeny v trendoch neobchádzajú ani segment bývania a podnikatelia sa snažia držať krok s dobou. Každý pozemok má iný tvar a priestorové možnosti, ktorým sa pri stavbe prispôsobujeme. Aj garáže a iné budovy, ktoré patria k domu, sú tak stavané spôsobom, aby bol daný priestor čo neafektívnejšie využitý na požadovaný účel. Garážové brány od spoločnosti Baneko v sebe kombinujú prvky modernej architektúry s technickými inováciami, ktoré vždy kopírujú požiadavky konkrétneho klienta. 

Garážové brány s efektívnym konštrukčným riešením

Garážové brány Baneko sú vyrábané na mieru podľa potrieb každého zákazníka a vďaka zvislému otváraniu umiestnenému pod stropom garáže účinne šetria miesto pred garážou. Takto vyriešené garážové miesto ponúka majiteľom možnosť parkovania pred garážou. Neraz sa stáva, že prídeme domov a o krátky čas je potrebné už zase odísť a v takom prípade vozidlo väčšinou nezatvárame do vnútra do garáže. Presne na tento účel je dobré mať možnosť parkovania pred garážou. Zároveň je takéto parkovacie miesto vhodné pre návštevy, ktoré tak nemusia stáť s autom na ulici alebo pred susedovým domom. 

Garážové brány Baneko

Mohlo by vás zaujímať: Bazény na mieru a podľa vášho priania


Sekcionálne garážové brány

Sekcionálne garážové brány Baneko sú zložené zo sekcií, ktoré sú v každom jednom prípade zaistené proti privretiu prstov medzi panely. Opláštenie panelu je vyrobené z pozinkovaného materiálu a nad bránou sú umiestnené ťažné pružiny. Garážové brány Baneko sú dodávané s vlečným stropným pohonom alebo s bočným pohonom podľa priania zákazníka. V našej ponuke nájdete aj široký výber farieb pre bránové panely.

Garážová brána Baneko

Ak vás naše garazove brany zaujali a máte akékoľvek otázky, radi vám so všetkým poradíme. Spoločne nájdeme riešenie, ktoré bude ušité na mieru podľa vašich predstáv a priestorových možností vašej stavby a pozemku. 


Zdroj: baneko.sk, pixabay.com

Summary
Garážové brány s rozmermi podľa vášho priania
Article Name
Garážové brány s rozmermi podľa vášho priania
Description
Garážové brány Baneko sú vyrábané na mieru podľa potrieb každého zákazníka a vďaka zvislému otváraniu umiestnenému pod stropom garáže účinne šetria miesto pred garážou.
Author
Publisher Name
projectzwei.net
Publisher Logo

You Might Also Like