Frekvenční měnič pro vaše čerpadlo již do 24 hodin od objednávky

stroj na ropu

Společnost VYBO Electric, se svými kořeny v česko-slovenské tradici, přináší evropskou kvalitu pro ty, kdo hledají frekvenční měniče pro čerpadla. Jako výrobně-obchodní společnost se specializujeme na produkci a distribuci různých typů frekvenčních měničů, které najdou uplatnění v mnoha průmyslových odvětvích.

Během naší existence jsme navázali řadu obchodních spojení s různými podnikateli, což nám umožňuje poskytovat našim zákazníkům prvotřídní služby v oblasti výroby a prodeje frekvenčních měničů.

CTA

Co u nás najdete?

• Tisíce kusů frekvenčních měničů různých typů skladem

• Rychlá doprava na území do Slovenska – dodání zboží do 24 hod od zadání objednávky.

• Rychlá doprava kdekoliv na území Evropské unie – dodání zboží do 3 dnů od zadání objednávky.

• Frekvenční měniče od 22 kW do 2200 kW.

• Kvalitní výrobky ověřené tradicí, inovativní postupy, otevřená komunikace, bezplatné poradenství ušité na míru každému zákazníkovi.

Frekvenční měnič na čerpadlo

V našem aktuálním sortimentu nabízíme frekvenční měniče z řady X 550 IP 65 pro napětí 230V, stejně jako frekvenční měniče X 550 IP65 pro 400V. Tato řada frekvenčních měničů představuje ideální volbu pro plynulé a efektivní řízení otáček třífázových asynchronních motorů v prostředích s průměrnými nároky na odolnost, kde je potřeba odolnost vůči prachu a stříkající vodě. Každý z těchto měničů je vybaven integrovaným EMC filtrem, PID regulací a komunikací MODBUS, a dále je doplněn o dva časovače pro flexibilní řízení.

Kromě těchto vlastností tyto měniče nabízejí i řadu důležitých ochranných funkcí pro dlouhodobou odolnost a bezproblémový chod.

Mohlo by vás zajímat: Spolehlivé a kvalitní asynchronní elektromotory VYBO Electric

Výše zmíněné a mnohé další speciální funkce dělají z těchto zařízení ideálních kandidátů. Ať už k použití spolu s čerpadly, vzduchotechnikou, v textilním a potravinářském průmyslu. Jakož is elektrickými převodovkami, při práci s keramikou, bruskami, odstředivými stroji, frézami, stroji a napájení, řezacími stroji a dalšími.

Pokud hledáte frekvenční měnič na čerpadlo a nejsi jisti, která typová řada by byla optimální pro vaše podnikání, rádi vám poskytneme bezplatné poradenství a společně najdeme ideální řešení ušité na míru vašim požadavkům.


Zdroj: elektromotory-menice.cz, pixabay.com

Summary
Frekvenční měnič na čerpadlo
Article Name
Frekvenční měnič na čerpadlo
Description
Hledáte frekvenční měnič na čerpadlo a nejsi jisti, která typová řada by byla optimální pro vaše podnikání? Poskytneme bezplatné poradenství
Author
Publisher Name
projectzwei
Publisher Logo

You Might Also Like