Co je to vibrační motor? Přinášíme odpověď

priemysel

Specializací naší společnosti jsou zařízení fungující na elektrický pohon včetně kvalitních elektromotorů, frekvenčních měničů a elektrických převodovek. V aktuálním produktovém portfoliu máme pro zájemce připraveny kvalitní vibrační motory a průmyslové vibrační motory pro hromadné zařízení. Neustále sledujeme nové trendy v oblasti zařízení na elektrický pohon. Snažíme se přinášet vždy originální nabídku spolehlivých instalací od ověřených výrobců.

Moderní design vibračních elektromotorů

Hlavní funkcí vibračního motoru je uvedení jiných zařízení do pohybu a díky této jeho schopnosti ho najdeme v dopravním, strojírenském nebo stavebním sektoru, jakož i v mnoha dalších průmyslových odvětvích. Vibrační motor je skvělým pomocníkem například při činnostech, které jsou pro člověka manuálně náročné. V naší aktuální nabídce najdou zájemci vibrační motory s litinovou konstrukcí s masivními zesílenými ložisky. V případě, že na zařízení je třeba realizovat změnu intenzity vibrování (frekvence vibračního motoru), lze tyto instalace připojit i na frekvenční měniče.

Vibrační motor

Všechno zboží skladem – již zítra u vás doma!

Všechny vibrační motory v našem produktovém portfoliu se vyznačují vysokou kvalitou zabudovaných funkčních prvků. Jsou vyrobeny v moderním designu, mají vakuovou impregnaci vinutí, high-tech strojní navíjení a jsou dostupné ve standardních univerzálních rozměrech. Již v základní výbavě obsahují tato zařízení zesílené ložiska a všechny vibrační motory mají stabilní masivní kostru. I nabízené průmyslové vibrační motory určené pro hromadné zařízení se vyznačují vysokou kvalitou a velmi příjemnou nízkou hlučností s ohledem na jejich výkon a velikost. Dalším pozitivním atributem těchto instalací je i skutečnost, že díky prachotěsným ložiskům si zachovávají i velmi dlouhou životnost.

Pokud potřebujete vibrační motor nebo průmyslový vibrační motor pro hromadné zařízení, rádi vám poradíme řešení vhodné pro vaši provoz. Zboží vždy expedujeme okamžitě po jeho objednání, čímž jsme zcela odstranili jakékoliv dlouhé čekací lhůty.

Více informací naleznete na https://www.kelheim.cz/kategorie-produktu/elektromotory/specialni-elektromotory/elektromotory-vibracne/

Už osm let jsme s vámi na trhu s elektrickými pohonnými jednotkami a těšíme se ze vzájemně obohacující spolupráce s našimi zákazníky! Děkujeme a těšíme se na další spolupráci s vámi!


Zdroj: https://kelheim.cz/, https://pixabay.com/

You Might Also Like